MUKA VA: Lenita-kauluspaita, koko S, ALE

€100.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Lenita on kauluspaita raglanhihoilla. Kauluksessa hauska nappiyksityiskohta, jonka avulla kauluksen saa avattua rennosti isommaksi tai napitettua pienemmäksi.


Vielä S-koko jäljellä, nyt alehintaan 100€ (hinta norm. 185€.) Malli on rinnan ja vyötärön kohdalta väljä, joten se sopii XS-M-kokoiselle - varsinkin, kun raglanhihojen ansiosta hartialinjassa ei ole olkasaumaa.


Stones-printti on MUKA VA:n suunnittelijan Anna Mattelmäen piirtämä. Kangas on 100% puuvillasatiini ja printti on digiprintattu Pälkäneellä Printscorpiolla.


Stones-puuvillasatiini kestää 60 asteen pesun ja silityksen kolmella pisteellä.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi  mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna  piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella  surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus  tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja  Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä,  Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.