MUKA VA: Paula-toppi Together-printillä, ALE

€52.50
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Paula-toppi on täydellinen smart casual -paita yhdistettäväksi housujen ja hameiden kanssa. Tämä malli onkin yksi tamperelaisen MUKA VA:n klassikoista, joka on nyt saanut uuden ilmeen Anna Mattelmäen Together-kuosisena.


Napakka neuloskangas on 95% luomupuuvillaa ja 5% elastaania. Se pitää 40 asteen pesusta ja kolmen pisteen silityksestä.


Together-printti on painettu Aitoossa, Printscorpiolla ja topit ommellaan Tampereen Härmälässä, ompelimo PAU-liinassa.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi  mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna  piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella  surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus  tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja  Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä,  Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.