MUKA VA: Rusetti-pipo, kuosina Dots, mustaa valkoisella

€49.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

MUKA VA:n kotimainen Rusetti-pipo on loistava huonon hiuspäivän pelastaja, ja lämmittää sopivasti päätä myös ulkona. Pipon voi asetella suoraan tai vähän vinottain, jolloin rusetti tulee joko eteen keskelle tai sivuttain ohimolle. Pipon rusettiosa on myös irrotettavissa, jolloin mallista tulee turbaanimaisempi.


Suomessa neulottua neulosta MUKA VA:n omalla Dots-kuosilla. 100% luomupuuvillaa. Kangas neulotaan Orivedellä, ja tuote ommellaan Tampereella.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi  mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna  piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella  surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus  tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja  Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä,  Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.