MUKA VA: Eini-mekko, kaakaonruskea, ALE

€89.50
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Väljänmallinen Eini-mekko sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kun et tiedä, mitä pukisit päällesi, pue tämä ja olet valmis lähtöön. Mallissa on huivikaulus, kapeat pitkät hihat ja taskut sivusaumassa.


Tämän MUKA VA:n kotimaisen klassikkovaatteen loput kappaleet myydään nyt -50% alehintaan. Hinta norm. 169€.


Näiden viimeisten kappaleiden koko on väljä S/M. Vaatteen mitat S/M-koossa:

Rinnanympärys 110 cm, lantionympärys 108 cm, hihan pituus kauluksesta hihansuuhun 68 cm, vaatteen pituus kauluksen niskasaumasta helmaan 95 cm.


Struktuurineulos “Dots” on yksi MUKA VA:n klassikkoneuloksia ja se on 100% luomupuuvillaa. Neulos pitää 60 asteen pesusta ja silityksestä kolmella pisteellä.

MUKA VA:n suunnittelema Dots-neulos on valmistettu Orivedellä Orneuleella. Puuvillaneulos antaa käytössä myöten, mutta palautuu aina pestäessä. Voit pestä tuotteen myös matalammassa lämpötilassa.


Eini-mekko on ommeltu Tampereen Härmälässä.

Suunnittelu: Anna Mattelmäki


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi  mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna  piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella  surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus  tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja  Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä,  Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.