Paloni: Käänne-panta nro 19 ALE

€22.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Lämmikettä alehintaan! Hinta norm. 37€.

Käsin neulottu Palonin Käänne-panta nro 19.


Tämä uniikki yksilö on neulottu mustan ja vaaleanharmaan sävyisillä villa-, puuvilla- ja mohairlangoilla. Lopputulos on kevyt, lämmin ja suloisen pörhöinen. Koko sopii aikuisille ja nuorille.


Tämän lämmikkeen valmistukseen ei ole käytetty yhtään vettä, tuotettu yhtään lisää materiaalia maailmaan eikä käynnistetty yhtään konetta. Käänne-pannat on neulottu käyttämättöminä kierrätetyistä luonnonmateriaalilangoista. Langat on raikastettu pakastamalla ennen neulomista.


Malli on takaa suora, ja edessä neulos tekee pannan nimen mukaisesti käänteen eli neulososat menevät limittäin. Palonin Rusetti-pannan malli on muuten sama, mutta käänteen sijaan Rusetti-pannan etuosassa on nipistetty ja kiinni ommeltu rusettimainen yksityiskohta.

Allergisille vielä tiedoksi, että Palonin pannat neulotaan rescuekoiratalouden sohvalla.


Käänne-pannoista:

"Tein elämänmuutoksen kohti rauhaa, luontoa ja tasapainoa. Muutin maalle, lisäsin Palonin repertuaariin itselleni luovaa ja fyysistä työtä remppaamalla sijoitusasuntoja kierrättäjän twistillä, ja palasin käsitöiden ja musiikin äärelle.

Tästä kaikesta syntyi Palonin ensimmäinen oma tuotesarja." - Minna Särelä / Paloni

Jokainen Käänne-panta on omanlaisensa, uniikki yksilö. Neulottu käsin Helsingissä ja Raaseporissa. Suunnittelu ja toteutus: Minna Särelä.


Merkistä:

Paloni sai alkunsa vuonna 2011 Helsingissä kivijalkaliikkeenä, minkä jälkeen sen tie on kulkenut pop up -kauppoja, nettikauppaa, tapahtumia ja monenmoista muotoilu- ja muotialan yhteistyötä ideoivaksi ja toteuttavaksi yritykseksi ja verkostoksi. Käsin neulottujen, uniikkien pantojen numeroitu sarja on Palonin ensimmäinen oma tuotelanseeraus.

Muut asiakkaat katsoivat myös näitä

Suosittua juuri nyt

Miiko: Peura-avaimenperä
€8.90

Peura-avaimenperä kaikille oman elämänsä metsänhaltijoille. Materiaalit: Suomessa valmistettu FSC- …

Elli Hukka: Kupliva-hopeakorvakorut
€72.00

Nämä näyttävät ja yllättävän kevyet korvikset muodostuvat kahdesta käsintaotusta hopearenkaasta. &nb…