Paloni: Rusetti-panta nro 2 ALE

€22.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Käsin neulottu Palonin Rusetti-panta nro 2. Nyt alehintaan, norm. 37€.


Tämä uniikki yksilö on neulottu siniharmaan sävyisillä villalangoilla. Lopputulos on kevyt ja lämmin. Koko sopii aikuisille ja nuorille.


Tämän lämmikkeen valmistukseen ei ole käytetty yhtään vettä, tuotettu yhtään lisää materiaalia maailmaan eikä käynnistetty yhtään konetta. Käänne-pannat on neulottu käyttämättöminä kierrätetyistä luonnonmateriaalilangoista. Langat on raikastettu pakastamalla ennen neulomista.


Malli on takaa suora, ja edessä on nipistetty ja kiinni ommeltu rusettimainen yksityiskohta. Palonin Käänne-pannan malli on muuten sama, mutta nipistetyn rusetin sijaan Käänne-pannan neulos tekee pannan edessä nimensä mukaisesti käänteen eli neulososat menevät limittäin.


Allergisille vielä tiedoksi, että Palonin pannat neulotaan rescuekoiratalouden sohvalla.


Palonin neulepannoista:

"Tein elämänmuutoksen kohti rauhaa, luontoa ja tasapainoa. Muutin maalle, lisäsin Palonin repertuaariin itselleni luovaa ja fyysistä työtä remppaamalla sijoitusasuntoja kierrättäjän twistillä, ja palasin käsitöiden ja musiikin äärelle. Tästä kaikesta syntyi Palonin ensimmäinen oma tuotesarja." - Minna Särelä / Paloni

Jokainen Palonin neulepanta on omanlaisensa, uniikki yksilö. Neulottu käsin Helsingissä ja Raaseporissa. Suunnittelu ja toteutus: Minna Särelä.


Merkistä:

Paloni sai alkunsa vuonna 2011 Helsingissä kivijalkaliikkeenä, minkä jälkeen sen tie on kulkenut pop up -kauppoja, nettikauppaa, tapahtumia ja monenmoista muotoilu- ja muotialan yhteistyötä ideoivaksi ja toteuttavaksi yritykseksi ja verkostoksi. Käsin neulottujen, uniikkien pantojen numeroitu sarja on Palonin ensimmäinen oma tuotelanseeraus.

Muut asiakkaat katsoivat myös näitä

Suosittua juuri nyt