Tyra Therman: Origami-panta, hopea, ALE

€35.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Origami on jotain hiuspannan, pienen juhlahatun ja hiuskoristeen väliltä. Sopii lisäämään näyttävyyttä ja glamouria niin arkeen kuin juhlaankin. Istuu mainiosti lyhyisiin hiuksiin, mutta näyttää yhtä lailla upealta pitkissä hiuksissa, vaikkapa pantaosa nutturakampaukseen piilotettuna.


Hinta normaalisti 45 € - nyt tarjoushintaan Palonin nettikaupassa.

Tyra Thermanin ikoniset Origamit tehdään käsin Helsingissä kierrätetyistä ja ylijäämämateriaaleista. Jokainen Origami on siis täysin uniikki, omanlainen yksilönsä.

Tämän yksilön materiaalit: hopeanvärinen sekoitekangas, teräksenharmaa vintage-nappi, musta puuvillavuori, mustalla satiininauhalla päällystetty metallipanta.


Merkistä:

Tyra Therman -brändin taru alkoi 2008,  kun Tyra Therman oli päättänyt suunnittelijaopintonsa Kööpenhaminassa ja  Lontoossa. Kaikki Tyra Therman -tuotteet tuotetaan kotimaassa eettisten  periaatteiden mukaisesti korkealaatuisista materiaaleista. Tyran tuotteissa pääroolin saa glamour. Se syntyy luksuksesta, eksklusiivisuudesta, laadusta ja mielihyvästä – kaikesta siitä, mikä tuo naiselle itseluottamusta ja auttaa tuntemaan itsensä erityiseksi sekä ilmaisemaan itseään.