Valona: Himmeli 3D -korvakorut, eri värejä

€39.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Nämä sirot Himmelit ihastuttavat keveydellään ja ajattomalla muotoilullaan. 


Himmeli 3D -korvakorut ovat Valonan kolmiulotteisten korvakorujen lyhyin ja pienin malli. Himmeli saa kolmiulotteisuudesta syvyyttä muotoonsa ja siten muistuttaa kallisarvoisia jalokiviä – tosin puukorun ekologisuudella ja keveydellä. Näissä koivunvärisissä korvakoruissa korostuu luonnollisen puun heleys.


Korvakorujen puuosat ovat kokonaan sertifioitua ja vastuullisesti tuotettua kotimaista koivuvaneria. Puuosa koostuu kahdesta ohuenohuesta laserleikatusta palasesta, jotka on pujotettu toistensa lomaan. Korujen koukut ovat puolestaan hopeaa, ja niissä on mukana silikonitulpat. Tulppia kannattaakin käyttää näiden hyvin kevyiden korujen kanssa.


Korvakorut on pakattu kauniiseen logolliseen rasiaan. Korut ovat herkät, joten niitä on parasta säilyttää rasiassa tai korutelineessä. Ne kestävät hyvin kosteutta, mutta eivät voimakasta litistämistä.


Korvakorut on suunnitellut muotoilija Elina Mäntylä. Himmeli 3D voitti Taitoliiton järjestämässä Folkista Poppia -muotoilukilpailussa ensimmäisen palkinnon vuonna 2014.


Materiaali:

Puuosan pituus (cm):

Puuosan leveys (cm):

Tuotteen paino (g)

Tuotepakkaus: 70 × 70 × 35 mm korurasia


Merkistä:

"Me Valonassa valmistamme puusta henkäyksen kevyitä puisia koruja, koivuhimmeleitä ja sesongin koristeita, kuten latvatähtiä. Valonan toimintaa ohjaa ajatus siitä, että kauneudella on aina arvonsa ja paikkansa.

Se näkyy kunnianhimossa viimeistellä tuotekokemus kokonaisvaltaisesti ja tarkkaan sekä haluna luoda sykähdyttäviä kauneuden kokemuksia tuotteiden kautta.

Toimipaikkamme on Helsingin Tapanilassa, mutta suunnittelutyö kulkee mukana saaristossa ja Lapin tuntureilla asti. Työllistämme suoraan tai alihankinnan kautta sesongista riippuen 2-5 työntekijää eri puolilla Suomea. Esteettisyyden lisäksi arvostamme ekologisuutta. Koivu materiaalina on meille siksi juuri oikea valinta."