Valona: Kristalli 3D -korvakorut, eri värejä

€39.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Kristallia astetta herkemmin, graafisemmin ja suomalaisittain - nämä koivuvanerista taituroidut kolmiulotteiset korvakorut viimeistelevät asun tyylillä.


Korvakorujen puuosat ovat kokonaan sertifioitua ja vastuullisesti tuotettua kotimaista koivuvaneria. Valonan värjäystapa antaa puumateriaalille tilaa ja säilyttää sen eläväisen pinnan myös punaisen värin alla. Puuosa koostuu kahdesta ohuenohuesta laserleikatusta palasesta, jotka on pujotettu toistensa lomaan. Korujen koukut ovat puolestaan hopeaa, ja niissä on mukana silikonitulpat. Tulppia kannattaakin käyttää näiden hyvin kevyiden korujen kanssa.


Korvakorut on pakattu kauniiseen logolliseen rasiaan. Korut ovat herkät, joten niitä on parasta säilyttää rasiassa tai korutelineessä. Ne kestävät hyvin kosteutta, mutta eivät voimakasta litistämistä.


Korvakorut on suunnitellut muotoilija Elina Mäntylä.


Materiaali:

Puuosan pituus (cm):

Puuosan leveys (cm):

Tuotteen paino (g)

Tuotepakkaus: 85 × 85 × 25 mm korurasiaMerkistä:

"Me Valonassa valmistamme puusta henkäyksen kevyitä puisia koruja, koivuhimmeleitä ja sesongin koristeita, kuten latvatähtiä. Valonan toimintaa ohjaa ajatus siitä, että kauneudella on aina arvonsa ja paikkansa.

Se näkyy kunnianhimossa viimeistellä tuotekokemus kokonaisvaltaisesti ja tarkkaan sekä haluna luoda sykähdyttäviä kauneuden kokemuksia tuotteiden kautta.

Toimipaikkamme on Helsingin Tapanilassa, mutta suunnittelutyö kulkee mukana saaristossa ja Lapin tuntureilla asti. Työllistämme suoraan tai alihankinnan kautta sesongista riippuen 2-5 työntekijää eri puolilla Suomea. Esteettisyyden lisäksi arvostamme ekologisuutta. Koivu materiaalina on meille siksi juuri oikea valinta."