Valona: pienet Antler-korvakorut, eri värejä

€29.50
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Lapin tunturimaisema ja aarteina rinteiltä löytyvät poronsarvet ovat inspiroineet Valona of North -korumallistoa. Nämä pienet, puunväriset Antler-korvakorut kantavat tuntureiden taikaa mukanaan. Muotokieli on hentoa mutta samalla jämäkkää, poronsarvelle tyypillistä pehmeää kaarevuutta kunnioittaen. Koivun värissä korostuu luonnollisen puun heleys erityisen kauniilla tavalla.


Kotimaisesta sertifioidusta koivuvanerista valmistetut korvakorut ovat keveytensä ansiosta hyvin miellyttävät kantaa eivätkä rasita korvalehtiä lainkaan. Koukut ovat hopeaa. Mukana tulee myös silikonitulpat.


Valona of North -malliston on suunnitellut muotoilija Elina Mäntylä.


Merkistä:

"Me Valonassa valmistamme puusta henkäyksen kevyitä puisia koruja, koivuhimmeleitä ja sesongin koristeita, kuten latvatähtiä. Valonan toimintaa ohjaa ajatus siitä, että kauneudella on aina arvonsa ja paikkansa.

Se näkyy kunnianhimossa viimeistellä tuotekokemus kokonaisvaltaisesti ja tarkkaan sekä haluna luoda sykähdyttäviä kauneuden kokemuksia tuotteiden kautta.

Toimipaikkamme on Helsingin Tapanilassa, mutta suunnittelutyö kulkee mukana saaristossa ja Lapin tuntureilla asti. Työllistämme suoraan tai alihankinnan kautta sesongista riippuen 2-5 työntekijää eri puolilla Suomea. Esteettisyyden lisäksi arvostamme ekologisuutta. Koivu materiaalina on meille siksi juuri oikea valinta."