Valona: Timantti 3D -korvakorut, eri värejä

€39.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Valonan uniikit, kolmiulotteiset Timantti-puukorvakorut antavat luksukselle uuden, ekologisemman muodon. Timantin originelli muotokieli on saanut inspiraationsa lasikristallin hionnasta ja on malliltaan mielenkiintoisen graafinen. Sen kolmiulotteinen, herkkä olemus toisaalta myös muistuttaa aitoa jalokiveä. Timantti asettuu kauniisti korvaan ja sopii monelle erityyliselle kantajalle. Nämä korvakorut ovat hyvin kevyet ja käyvät siten herkimmillekin korville, niin arkeen kuin juhlaan.


Korvakorujen puuosat ovat kokonaan sertifioitua ja vastuullisesti tuotettua kotimaista koivuvaneria. Koivun värissä korostuu kauniisti luonnollisen puun heleys. Kolmiulotteinen puuosa koostuu kahdesta ohuenohuesta laserleikatusta palasesta, jotka on pujotettu toistensa lomaan. Korujen koukut ovat puolestaan hopeaa, ja niissä on mukana silikonitulpat. Tulppia kannattaakin käyttää näiden hyvin kevyiden korujen kanssa.


Korvakorut on pakattu kauniiseen logolliseen rasiaan. Korut ovat herkät, joten niitä on parasta säilyttää rasiassa tai korutelineessä. Ne kestävät hyvin kosteutta, mutta eivät voimakasta litistämistä.


Korvakorut on suunnitellut muotoilija Elina Mäntylä.


Materiaali:

Puuosan pituus (cm):

Puuosan leveys (cm):

Tuotteen paino (g)

Tuotepakkaus: 85 × 85 × 25 mm korurasia


Merkistä:

"Me Valonassa valmistamme puusta henkäyksen kevyitä puisia koruja, koivuhimmeleitä ja sesongin koristeita, kuten latvatähtiä. Valonan toimintaa ohjaa ajatus siitä, että kauneudella on aina arvonsa ja paikkansa.

Se näkyy kunnianhimossa viimeistellä tuotekokemus kokonaisvaltaisesti ja tarkkaan sekä haluna luoda sykähdyttäviä kauneuden kokemuksia tuotteiden kautta.

Toimipaikkamme on Helsingin Tapanilassa, mutta suunnittelutyö kulkee mukana saaristossa ja Lapin tuntureilla asti. Työllistämme suoraan tai alihankinnan kautta sesongista riippuen 2-5 työntekijää eri puolilla Suomea. Esteettisyyden lisäksi arvostamme ekologisuutta. Koivu materiaalina on meille siksi juuri oikea valinta."