Vuonue: mustat Kultakanan helmet -korvakorut

€26.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Mukavissa oloissa elävien Vuonueen maatiaiskanojen ylimääräisistä sulista valmistetut mustat sulkakorvakorut, joissa kullatut koruosat ja vaalean kullan väriset helmiäislasihelmet. Pisimmän ketjun ja sulan pituus yhteensä on n. 8 cm.

Tuote on nikkelitön, koukuissa silikoniset stopparit estämässä näiden höyhenenkevyiden korujen lentämistä omille teilleen. Korut tulevat kauniissa säilytysrasiassa.

Suunnittelu: Piia Aaltonen

Huomioithan jokaisen korvisparin olevan uniikki, sillä sulan muoto voi hieman vaihdella!


Kaikki Vuonue-tuotteet syntyvät pienellä piikkiöläisellä kotitilalla perinteistä käsityötä ja uutta muotoilua yhdistäen.

Vuonueen maatiaiskanat asuvat vanhan ajan kotikanalassa, jossa niillä on mahdollisuus nukkua orrella, ulkoilla vuoden ympäri, kylpeä hiekassa, hautoa tipuja ja elää kaikin tavoin kanamaista elämää. Kanat ovat maatiaiskanojen piikkiöläistä kantaa ja Vuonueen tehotiimi on sitoutunut Luonnonvarakeskuksen ylläpitämään säilytysohjelmaan eli säilyttää ja pitää rotupuhtaana häviämässäkin ollutta kanakantaa. Korujen valmistukseen käytetään vain kanojen kasvatuksen sivutuotteena kertyviä sulkia ja niiden takia kukaan ei joudu kärsimään.

Muut asiakkaat katsoivat myös näitä

Suosittua juuri nyt