Vuurran: Pohjan neito -collegepaita, musta ja vaaleanliila

€137.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Pohjan neito -collegepaita on lämmintä ja pehmeää luomupuuvillaneulosta, kuin sammaleeseen kääriytyisi. Hihojen yksityiskohtaa on inspiroineet korpin siipisulat.


Korkea poolokaulus tuo lämmön lisäksi sopivasti särmää. Kauluksen resorin voi taittaa matalammaksi. Leveä helmaresori sulkee paidan lähelle vartaloa pitäen lämmön sisällä ja kylmän viiman loitolla. Lyhyt malli on siro ja kevyt sekä tuo vyötärön esiin ja alaosaan pituutta. Helmaresorin leveys on 12cm.


Hoito-ohjeena normaalipesu 30C.

Paidan on suunnitellut Veera Vuorenpää, ja se valmistuu Turussa, mitoillesi tarvittaessa muokattuna.

Mallina toimivalla tuotteen suunnittelijalla on päällään mustasta paidasta koko XS ja vaaleanliilasta koko S. Mallin mitat ovat kuvaushetkellä RY 92cm, VY 72cm, LY 100cm, pituus 164cm.


Merkistä:

Vuurran on vuonna 2019 perustettu turkulainen vaatemerkki. Vuurranin mallisto koostuu käyttövaatteista, jotka on suunniteltu sopimaan moneen tilanteeseen toimistolta vapaa-aikaan ja arjen juhlahetkiin. Vuurranin tyylissä yhdistyy naisellisuus ja värikkyys ripaukseen särmää ja boheemeja vivahteita. Vuurranin vaatteet ja asusteet suunnitellaan ja ommellaan Turussa kestävän muodin ja kiertotalouden arvojen mukaan.

Muut asiakkaat katsoivat myös näitä

Suosittua juuri nyt