Vuurran: Vellamo-housut

€185.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Näyttävät leveälahkeiset housut juhliin, toimistolle tai rennompaan fiilikseen. Kuminauhavyötärö tuntuu mukavalta päällä. Lahkeessa muunneltava laskosyksityiskohta.


Housujen nurjalla puolella sivusaumassa on nepparillinen nauha polven kohdalla, jolla lahkeen voi nostaa ylös. Jos vaikka sade sattuu yllättämään tai hyppäät fillarin selkään - tai kaipaat vain asuusi ripauksen laskostettua näyttävyyttä.


Kankaana kauniisti laskeutuva Tencel-popliini, joka on joustamatonta kudottua, himmeästi kiiltävää kangasta. Puukuidusta tehty kangas on päällä kuin pelkkä päivänpaiste ja hyväilee ihoa sileydellään.


Hoito-ohje: 30⁰C hienopesu.

Vuurranin tuotteet suunnittelee Veera Vuorenpää, ja ne valmistetaan Turussa.


Pohditko kokovalintaa? Kurkkaa mitat tuotekuvista löytyvästä mittataulukosta.

Kuvissa mallin päällä nähtävä koko on S.


Merkistä:

"Vuurran on yhden naisen, Veera Vuorenpään, yritys. Suunnittelen mallistot, piirrän painokuosit, kaavoitan vaatteet ja osan vaatteista myös ompelen. Vaatteet valmistetaan yksittäiskappaleena Vuurranin työhuoneella tai pienissä sarjoissa alihankkijalla Turussa. Ompelen vaatteita myös itse, sillä haluan, että sinulla on mahdollisuus tilata vaate omille mitoillesi personoituna. Ehkä käytät sitä siksi enemmän ja pidempään sekä pidät siitä hyvää huolta."