MUKA VA: Donitsi-huivi

€49.00
(0) Kirjoita arvio

Tuotteen kuvaus

Kotimainen tuubihuivi graafisesta luomupuuvillaneuloksesta. Donitsi-kaulahuivi asettuu aina hyvin lenkkimäisen muotonsa ansiosta. Kiepauttamalla sen kerran kaulan ympäri saat siitä kaulusmaisen yksityiskohdan asuusi, kun taas kahteen kertaan kiepautettuna se asettuu kauniisti kaulan ympärille huiviksi. Donitsi toimii sisä- ja ulkopukeutumisessa.


Orivedellä neulottua, GOTS-sertifioitua 100% luomupuuvillaneulosta MUKA VA:n omalla Dots-kuosilla.


MUKA VA on 2003 perustettu tamperelainen vaatemerkki.

Suunnittelija Anna Mattelmäkeä inspiroi hyvä arki ja pohjoisuus. Uusi  mallisto syntyy kun MUKA VA:ssa mietitään, mitä vaatekappaleita oikeasti tarvitsemme. Jokainen MUKA VAn vaate on syntynyt eikä vain tehty.

Neulokset suunnitellaan yhdessä alihankkijoiden kanssa. Printit Anna  piirtää tai maalaa käsin ja niiden lähtökohtana on suunnittelijaa juuri sillä hetkellä kiinnostava asia.

Visuaalisesti MUKA VA on skandinaavista selkeyttä ripauksella  surrealismia. Monet malleista ovat klassikoita ja ne usein vain paranevat vanhetessaan.

Materiaalit ovat laadukkaita luonnonmateriaaleja ja kaikki valmistus  tapahtuu Suomessa. Neulokset valmistetaan Orivedellä Orneuleella ja  Kangasalla Tamsilkillä ja ompelu tapahtuu Tampereella PAU-Liina Oy:ssä,  Tamsilkillä sekä Ompelimo Milliterissä.